Mä kirjotin tän postauksen kertaalleen jo eilen, mutta se sitten hävis sen sileän tien, joten en jaksanu enää heti perään uudestaan kirjottaa. Nyt tulee ehkä vähän lyhennetty versio, kun en varmaan kaikkee asiaa jaksa enää uudestaan kirjottaa.

Sain siis Arjalta vielä toisen kuoren Roppakaupalla askarteluiloa -vaihdon osalta, vaikka en kyllä todellakaan ois tarvinnu. Ensimmäinenkin kuori oli oikein riittävä. Mutta tämä toinen oli kuitenkin erittäin mukava yllätys ja sisällöltäänkin erittäin mieleinen. Kiitos!

1731892.jpg
Sisältönä oli magneetti, joka päätyi askartelupöydän viereiselle magneettiseinälle, arkki metallinhohtoisia valmiiksi stanssattuja 3D-kuvia ja kaksi avaamatonta pakettia paperia. Toisessa 5 eri väristä arkkia ja toisessa 15 arkkia! Eli erittäin runsas lähetys. Ehdinkin jo käyttää noita toisia papereita. Tulokset näkyy täältä. Avasin erikseen Nettas-blogin, johon on helppo kerätä kaikki myytävät kortit ja muut, ovat selkeästi yhdessä ja samassa paikassa ilman mitään ylimääräistä härpäkettä. Sivuilla on myös arvonta uuden blogin kunniaksi, käykäähän osallistumassa.