Päätinpä minäkin kerätä itselleni oman joulukalenterin, kuten muutamat muutkin ovat tehneet. Olen aina salaa toivonut, että joku täyttäisi minulle joulukalenterin, kuten joskus pienenä äiti teki. Niitä luukkuja on niiiin kiva availla. Tässäpä siis oiva keino.

Osallistua saa ihan haluamallaan tavalla, täytetyllä koristellulla tulitikkuaskilla, pussukalla tai vaikka koristellulla kirjekuorella. Ihan mitä vaan itse keksii, en halua rajoittaa millään lailla. Ja sisällöksihän nyt käy melkeen mikä vaan mitä keksii. Jouluinen nami, resepti, teepussi, joulukoriste yms. Saa olla myös itsetehtyjä juttuja. Ja koska kyseessä on askarteluaiheinen blogi, niin toki saa olla myös askartelutarviketta, vaikkei oliskaan niin jouluista, esim. napit ja muut pienet "tilpehöörit" sopivat tähän tarkoitukseen oikein hyvin. Mutta ei siis sen kummenpia sääntöjä, mukavinta on saada yllätyksiä. :) Luukkuja saa tehdä yhden tai useamman ja mikäli haluat jonkun tietyn luukun, niin ilmoita sekin samalla. Tarkempia ohjeita laitan sitten lähempänä..

1. Ingridha  tullut                                                           
2. Sanna tullut
3. Maria H tullut
4. Ingridha tullut
5. tuuliaa tullut
6. Sofianna tullut
7. Marika saatu
8. Nesse tullut
9. Kati tullut
10. Orvokki tullut
11. tuuliaa tullut
12. Mimiko tullut
13. Sofianna tullut
14. Pike tullut
15. Kettuemo tullut
16. Kettuemo tullut
17. Starchild tullut
18. Pike tullut
19. Nesse tullut
20. Orvokki tullut
21. Mimiko tullut
22. Sanna tullut
23. tuuliaa tullut
24. Heiji saatu

Ja sitten vain osallistumaan. Itse olenkin osallistunut jo useampaan, mutta lupaan osallistua jokaisen joulukalenteriin, joka osallistuu tähän.