1577716.jpg
Olin melkeinpä päättäny, että en tarvii mitään erikoisvärejä leimakuvien väritykseen, mutta kun joissain blogeissa oli puhetta näistä liiduista, mitkä varmasti jokaisella on ollut pienenä, tai mitä on ainakin kaikilla ala-asteilla käytetty, niin jotenki ne vaan rupes kiinnostamaan ja niinhän ne sitten tuli hankittua. Mutta ei kyllä todellakaan ollu mikään kallis investointi, 5,90 € ja 49 eri väriä. Pellavaöljy makso sitten muistaakseni 6,90 €, sitä ois riittäny selkeesti pienempikin puteli, mutta eipähän nyt lopu kesken. Stumppejakin oisin halunnu, mutta eihän siellä kirjakaupassa sellasia ollu, ei ne ees tienny mitä ne on, ni oon sitten vaan käyttäny topseja. Nekin kyllä toimii ihan hyvin, mutta jos jollain nyt sattuis ylimääräsiä paperistumppeja olemaan ja haluu niitä mulle lahjottaa, niin otan ilomielin vastaan. En kyllä nyt sorru niitä tilaamaan, kun on tullu tilailtua muutenkin taas vaikka ja mitä.

1577722.jpg
Sitten vähän musteita. Piti leimakuvavaihtoon ostaa, kun ei mulla ollu vedenkestävää, mutta onhan se hyvä olla olemassa muutenkin, joten oli hyvä ostos. Tykkään myös tosta ruskeesta väristä kovasti, sopii joihinkin kohtiin paremmin kun musta. Sitten piti vielä hankkia yks promarkkeri, ihonvärinen, kun ennen noitten liitujen ostoa mulla ei ollu oikein mitään millä vois kasvoja värittää, niin toi on siihen ihan hyvä. Tosin eka kerralla kun kokeilin, niin sehän suttas ton vedenkestävänkin musteen kanssa niin, että muste sotkeentu sinne värin sekaan, enkä oikein tykänny. Kokeilin kuitenki uudestaan ja ehkä niitäkin oppii käyttämään. Nyt tekis mieli jopa ostaa muutama väri lisää, mutta kattoo nyt.

1577720.jpg
Tän tilasin sitten Ebaystä ittelleni synttärilahjaks. On tosi hyvä ostos, koska tykkään eyeleteistä, mutta en oo niitä ikinä oikein oppinu käyttämään ja nyt onkin sitten hyvä naputella. Ainoo, etten oo vielä tolla oikein oppinu pieniä laittamaan, vaikka ohjeen mukaan teen, niin menee huonosti, mutta ehkä pitää vielä treenata. Isot onnistuu oikein hyvin.

1577724.jpg
Sitten tilasin vielä heräteostoksena tällasen yllätyspaketin, jossa olikin muutamia ihan kivoja juttuja, mutta muutamat jutut päätyy kyllä kiertoon.