Taas on jo pitkä aika viime kirjotuksesta. Aika menee niin hirveetä vauhtia. Ostoksia olen tehny enemmän kun pitkään aikaan ja jotain onneks on valmistuntkin. 988487.jpg
Tässä viime viikon ostoksia Kirjakaupasta ja Tiimarista. Kaivopihan Tiimari oli ihan uudistunu ja oli askartelutarvikkeita vaikka millä mitalla. Kirjakaupasta ostin 3D-kuvapaketin, jossa oli muistaakseni 10 kuvaa, tarrapaloja ja sakset. Sakset on muuten yllättävän hyvät. Sitten ison jouluaskartelupaketin, jossa oli kaikenlaisia erilaisia papereita, tarroja, 3D-kuvia .. Ja vielä sellasen ison lehtiön, missä oli erilaisia joulusia kartonkeja ja papereita ja vellumeita. Ja sitten Tiimarista korttipohjia ja ääriviivatarroja ja sitten tollasia kuvioita, joita voi laittaa kortteihin vaikka.

988505.jpg
Kylläpäs tästä tulikin huono kuva. No joka tapauksessa tuli tilattua "vähän" helmiä HelmiQ:sta. Pitää vielä tilata jossain vaiheessa lisää, kun päätän mitä haluun enempi. Ku nyt tilasin vaan vähän tolleen sekasin kaikkee kivaa. Ja kaupan päälle tuli vielä pari pussia kivoja helmiä.

988516.jpg
Sitten vielä Sinellistä helmitarvikeostoksia. Ja sitten tollanen valkonen laatikko, josta laitan kuvan seuraavaan postaukseen. Koristeltuna. Sitten kävin vielä Sokoksella 3+1 -päivillä ja löysin sieltä makeanveden helmistä tehtyjä rannekoruja, joitten oikee hinta oli 7 €/kpl, eli aika kalliita mun mielestä, mutta nyt ne oli 2,90, joten hamstrasin sitten seittemän. Muutaman ehkä käytän ihan sellasenaan, mutta loput menee varmaan purkuun, kuhan keksin niistä jotain.